Tarieven en Vergoedingen

Het uurtarief m.i.v. 1 januari 2022 bedraagt € 85,00 (BTW vrijgesteld).
De onderzoeksfase (inclusief behandelingsplan) en therapie-uren worden per maand gefactureerd. Betalingstermijn is 8 dagen na factuurdatum.

Voor het schrijven van het behandelingsplan wordt 2 uur in rekening gebracht. Voor een schoolobservatie of huisbezoek buiten Goirle wordt ook de reistijd in rekening gebracht. 

Algemene voorwaarden worden u op verzoek ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) toegestuurd.

Zorgverzekeraars:

Een groeiend aantal zorgverzekeraars kent een (gedeeltelijke) vergoeding bij een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). Voor de voorwaarden van vergoeding kunt u contact opnemen met uw verzekerings-maatschappij, waarbij u vermeldt dat de therapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie (NVPMKT) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Zorg in regio Hart van Brabant:

Jeske Baeten PMKT heeft m.i.v. 1 januari 2017 een contract gesloten met 9 gemeentes in Midden-Brabant (zie www.zorginregiohartvanbrabant.nl) inzake de vergoeding van de kosten voor PMKT. Deze vergoeding is alleen mogelijk na verwijzing door huisarts, medisch specialist of De Toegang / Het Loket van de gemeente. Jeske Baeten PMKT declareert rechtstreeks bij de gemeente waar de zorgvrager is ingeschreven.

Logo Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie Logo Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie

Samen Werken aan Zelfvetrouwen

Samen Werken aan Zelfvetrouwen