Jeske Baeten

Mijn naam is Jeske Baeten (1970), getrouwd en moeder van 4 kinderen. Jarenlang werkte ik met veel plezier in het speciaal onderwijs met meervoudig gehandicapte kinderen (Mytylschool). In 2004 ben ik de post-HBO opleiding Psychomotorische Kindertherapie ‘Le Bon Depart’ gaan volgen. Ik wil graag kinderen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, een eigen pad te laten bewandelen door uit te gaan van de talenten van een kind en deze verder te ontwikkelen. Sinds 2013 ben ik zelfstandig gevestigd te Goirle en een gecontracteerde Jeugdzorgaanbieder voor 9 gemeentes in de regio Hart van Brabant.

Ik ben geregistreerd therapeut bij de FVB / NVPMKT. Om registratie te verkrijgen en te behouden neem ik deel aan supervisie, intervisie, na- en bijscholing. Ik conformeer me aan de beroepscode met daarin opgenomen het klachtenreglement.

Tevens ben ik geregistreerd ReAttach® therapeut, een kortdurende therapievorm die zich richt op het opheffen van belemmeringen die groei in de weg staan, het optimaliseren van de ontwikkeling en het activeren van nieuwe vaardigheden.

Als mede-initiatiefnemer heb ik me ingezet om een lokaal samenwerkingsverband van elkaar aanvullende kind- en jeugdzorgdisciplines te realiseren. Hierdoor is in November 2020 Younik Goirle van start gegaan: www.younik-goirle.nl

U kunt vrijblijvend contact opnemen met:

  Jeske Baeten – De Kanter

  Praktijklocaties:

·               - Goirle: Tilburgseweg 126a, 5051 AK

·               - Berkel-Enschot: Pandgang 4, 5057 EA

 

  M: 06 – 19 19 87 70
  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  I: www.pmkt-praktijk.nl

  KvK: 57327572

Samen Werken aan Zelfvetrouwen

Samen Werken aan Zelfvetrouwen